Neem contact op

Een high tech omgeving met hoogwaardige faciliteiten

Alles wat je onderneming nodig heeft, is hier aanwezig. Omdat we weten hoeveel waarde je mensen hechten aan goede faciliteiten.

01Voorzieningen

Alle gemakken van een kantoor in de stad, en meer. In het gebouw en op de Campus

Vergaderen, parkeren, labtesten, gasten ontvangen, presenteren, een boodschap doen, lunchen en dineren… Zelfs de kinderen onderbrengen op een kinderdagverblijf; het kan allemaal op de Campus, een mini-stad met alle voorzieningen voor je bedrijf en je mensen. Deze omgeving maakt het voor je team extra aantrekkelijk om naar kantoor te komen. Om samen te werken of de gedachten te verzetten naar heel wat anders. Want ook dat is goed voor de productiviteit.

Sporten en bewegen

Een gezond lichaam houdt ook je geest in conditie. Stap tussendoor uit je kantoor om te sporten in het Campus Wellness Center of buiten in ons Sport Forest. Sla samen met collega’s een balletje Padel of wissel van gedachten tijdens een van de Work Walks die op de Campus zijn uitgestippeld.

Bekijk onze faciliteiten van dichtbij

Werken en ontmoeten

Een productieve brainstormsessie, lab-onderzoek, event of informele borrel; op de Campus kun je ruimtes in alle soorten en maten huren. Voor een paar uur, een paar dagen of een paar maanden.

Eten en drinken

Snel een broodje, een latte van de pop-up koffiebar of een compleet Aziatisch diner. Je hoeft nooit veel meters te maken voor een hapje of een drankje. Op de Campus kom je niet alleen maar om te werken.

Internationale kinderopvang

Aan de rand van de Campus bevindt zich een kinderopvang voor baby’s en peuters. Een mix van lokale en internationale kinderen leert en groeit in een vertrouwde omgeving met een grote ontdekkingstuin.

Health checks

Hoe staat het met de gezondheid van je medewerkers? Corporate Vitality biedt op de Campus de mogelijkheid voor een health check.

 

02Veiligheid

Wat een rust om hier te werken. Je parkeert je auto zonder zorgen, zit in een goed beveiligd gebouw en kunt rekenen op een veilige internetverbinding

Een veilig gebouw

Je kantoor is beveiligd met een digitaal toegangssysteem. In de gastvrije lobby bevindt zich een receptie en toegangspoorten die beveiligd zijn met badge-systeem.

Een veilig netwerk

Je wifi-netwerk voldoet aan de hoogste standaard van beveiliging. Bezoekers kunnen daarnaast ook gebruik maken van onze openbare wifi.

Veiligheid op de Campus

De Campus is vrij toegankelijk en tegelijkertijd goed beveiligd. Met camera’s en beveiligers zorgen we dat gasten en werknemers zich hier altijd welkom voelen en waken we over alle mensen en hun eigendommen.

Wat je nog meer op de Campus aantreft

Voor al je dagelijkse behoeften vind je hier alles onder één dak: een supermarkt voor je boodschappen, een fietsenmaker, een kapper die je haar perfect in model brengt, een autoverhuur-bedrijf dat je voorziet van tijdelijk vervoer, een bureau dat carrièrekansen biedt aan partners van internationals, en een bedrijf gespecialiseerd in het vinden van woonruimte voor internationale werknemers.

 

AI Innovation Center

Een incubator en accelerator voor AI toepassingen en projecten, door het regionale AI ecosysteem samen te brengen en te faciliteren. Het centrum biedt onderdak aan verschillende AI start-ups. Evenementen, (vak)onderwijs en relevante diensten jagen AI-projecten verder aan. Het AI Innovation Center is een initiatief van High Tech Campus Eindhoven en mede opgericht door Philips, Signify, NXP en ASML.

 

Waar je ook zit op de Campus, iedereen komt samen op The Strip. Het kloppend hart van High tech Campus Eindhoven

Heb je een vraag over Lucis One?
Neem contact op met Elsbeth en krijg snel antwoord

Elsbeth SmitSenior director Real Estate
+31 6 50 41 97 48